Artikelen en kennis

Er wordt veel gezegd en geschreven over energie en over het verduurzamen van onze leefomgeving. In onze kennisbank verzamelen we artikelen waarmee we u hopen te informeren en te inspireren om uw groene stappen te zetten. Voor hulp en advies kunt u natuurlijk bij onze mensen terecht.

 • Dakisolatie

  Via een slecht geïsoleerd dak gaat veel warmte verloren. Dakisolatie is daarom een goede keuze. Bespaar jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten en woon comfortabeler. Wat levert het op?

  Lees verder >
 • Zonnepanelen

  Zonnepanelen zijn actueel. Om u op weg te helpen geven we antwoord op veel gestelde vragen…

  Lees verder >
 • Gevelisolatie

  Het aanbrengen van gevelisolatie zorg ervoor dat er minder warmte door de muren naar buiten lekt. De verwarming slaat minder vaak aan en het gasverbruik en energierekening dalen.

  Lees verder >
 • Beglazing

  Het laten plaatsen van HR++ glas (Hoog Rendementsglas) en triple glas (HR+++) zorgt voor een betere isolatie van je woning en levert meer wooncomfort op. Bovendien bespaar je op je energieverbruik.

  Lees verder >
 • Gratis ledlampen!

  Stap over naar uw lokale, groene en goedkope coöperatieve energieleverancier van ReestdalEnergie en ontvang voor 50 Euro aan ledlampen!

  Lees verder >
 • Onafhankelijk advies

  Wie wil er nou niet een lagere energierekening? Onze Energie Adviseur laat u graag zien welke maatregelen u kunt treffen. Denk hierbij aan isolatie, boilers, een advies inzake uw ketel of een warmtepomp.

  Lees verder >