FAQ - Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

ReestdalEnergie VanOns levert 100% groene stroom van bronnen uit heel Noord-Nederland. Bijvoorbeeld van de aangesloten energiecoöperaties met een zonnedak of dorpsmolen en van zonnedaken en windmolens van boeren uit de regio. Kijk op onze kaart met energiebronnen voor onze lokale energieproducenten. Omdat onze beweging hard groeit, zullen dat er in de toekomst steeds meer worden.

Groene stroom is elektriciteit opgewekt uit duurzame natuurlijke bronnen: zon, wind, water en biomassa. Energie VanOns levert alleen écht groene stroom, waar het kan van kleinschalige lokale energieproducenten. Zo werken we mee aan de groei van lokale opwekking van groene energie.

Klant worden van ReestdalEnergie VanOns is heel makkelijk. Ga naar onze aanmeldpagina en vul je gegevens in. Het invullen van het formulier kost maar een paar minuten. Wij zorgen voor de rest; we regelen de hele overstap van A tot Z. Eerst weten hoeveel onze lokale groene energie kost? Natuurlijk krijg je voordat je je echt aanmeldt eerst een berekening van je maandbedrag te zien.

Dat doen wij voor je. ReestdalEnergie VanOns regelt gratis je hele overstap. We zeggen het contract bij je huidige leverancier voor je op en zorgen ervoor dat er ondertussen gewoon stroom uit je stopcontact blijft komen. Wel controleren we eerst of je vrij bent om over te stappen. Zo voorkomen we dat je een overstapboete aan je oude leverancier moet betalen. Kortom, wij zorgen voor een zorgeloze overstap!