Hoe zit dat nou met ReestdalEnergie?

U heeft vast al eens van ons gehoord. We zijn een dynamische club met mensen die hun regio, dus hun buren, willen helpen om onze omgeving duurzamer te maken. Heel simpel gezegd: we hebben er met elkaar voor gezorgd dat we groene energie kunnen leveren: lokaal opgewekt. Maar we adviseren elkaar ook over zonnepanelen, isolatie, warmtepompen en noem maar op. Met elkaar zetten we er de schouders onder om buurthuizen, kerken, dorpshuizen, bibliotheken, woningen zuiniger te maken. Want minder verbruik is minder betalen. Dat is goed voor ons allemaal!

 • ReestdalEnergie

  ReestdalEnergie werkt aan een duurzame omgeving. Dat doen we door het leveren van 100% groene energie en dat doen we door u te helpen uw woning te verduurzamen.

  Lees verder >
 • Onze regio

  De regio van ReestdalEnergie strekt zich ruwweg uit over de gemeenten De Wolden, Hardenberg, Staphorst, Hoogeveen en Meppel.

  Lees verder >
 • Onze mensen

  ReestdalEnergie is een lokaal initiatief, van en voor iedereen in deze regio. Met een groot team van vrijwilligers willen we onze ‘buren’ helpen.

  Lees verder >
 • Onze visie

  De manier waarop we onze energie opwekken en verbruiken moet anders. Wie moeten met elkaar minder en bewuster verbruiken en groener opwekken.

  Lees verder >
 • Drentse Koepel

  De samenwerking met andere Drentse initiatieven maakt ons sterk en zorgt ervoor dat we op grote schaal onze klimaatproblemen aanpakken.

  Lees verder >
 • Energie VanOns

  Samen met coöperaties uit Drenthe, Groningen en Friesland zijn we eigenaar van Energie VanOns. Welk voordeel heeft dat?

  Lees verder >