Groene, duurzame én lokale energie

De eenvoudigste stap om duurzamer met energie om te gaan is door te kiezen voor 100% duurzame, groene energie. Bij ons wordt die energie ook nog eens lokaal opgewekt. Bijvoorbeeld via de zonnepanelen die bij de boeren uit uw buurt op het dak liggen. Het gas dat we leveren is momenteel CO2 gecompenseerd gas. We zijn druk bezig om dit te vervangen door groengas.

Het geld dat we samen met het leveren van energie verdienen geven we terug aan onze regio. Zo kunnen steeds meer gezinnen van de voordelen van onze groene energie profiteren. Dat geeft weer extra energie!

Kies je voor duurzame energie van eigen bodem dan steun je daarmee je eigen buurt, wijk of regio. Meld je aan bij ReestdalEnergie en wij regelen gratis je overstap.

• 100% groene én lokale energie
• Beslis mee wat er in jouw omgeving gebeurd
• Samen zorgen we goed voor elkaar

 

Van de regio, voor de regio:
het grote verschil met andere groene aanbieders

Er zijn meerdere aanbieders die groene energie leveren. Daarin zijn we niet uniek. Wat ons bijzonder maakt is dat we een coöperatie zijn die met lokale energie werkt. Wij hebben geen winstoogmerk, maar maken we toch winst dan blijft dat geld in de regio. Daarmee stimuleren we onze visie: het verduurzamen van onze regio. Bijvoorbeeld door het aantrekkelijk te maken om zonnepanelen te plaatsen, door ledlamp-acties te organiseren of door buurthuizen, verenigingsgebouwen te stimuleren om te vergroenen.

ReestdalEnergie wordt gevormd door lokale mensen die u graag verder helpen. Bijvoorbeeld met het afsluiten van een voordelig en groen energiecontract of met advies en aanschaf van zonnepanelen of een betere isolatie van uw woning.

 

Doe ook mee!

Meer info?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.