Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Voor sommige daken is via de gemeente een vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen, bijvoorbeeld voor monumentale panden. Kijk op http://www.omgevingsloket.nl of je een vergunning nodig hebt of doe navraag bij de gemeente.

Welke uitstraling hebben zonnepanelen op je woning, op de straat of op het landschap waarin jouw woning staat? De vraag waar je zonnepanelen laat plaatsen, is daarom belangrijk om te stellen. Op de website van het Drents Energieloket ( https://www.drentsenergieloket.nl ) kun je van alles lezen over de plaatsing en hooeveelheid en prijs en terugverdientijd van zonnepanelen. Let wel: maatwerk kan alleen door een goede installateur)

Klant worden van ReestdalEnergie VanOns is heel makkelijk. Ga naar onze aanmeldpagina en vul je gegevens in. Het invullen van het formulier kost maar een paar minuten. Wij zorgen voor de rest; we regelen de hele overstap van A tot Z. Eerst weten hoeveel onze lokale groene energie kost? Natuurlijk krijg je voordat je je echt aanmeldt eerst een berekening van je maandbedrag te zien.

Dat doen wij voor je. ReestdalEnergie VanOns regelt gratis je hele overstap. We zeggen het contract bij je huidige leverancier voor je op en zorgen ervoor dat er ondertussen gewoon stroom uit je stopcontact blijft komen. Wel controleren we eerst of je vrij bent om over te stappen. Zo voorkomen we dat je een overstapboete aan je oude leverancier moet betalen. Kortom, wij zorgen voor een zorgeloze overstap!